Advies

Advies/begeleidingsgesprek.

Zoveel vragen, zoveel antwoorden, het internet staat er vol mee maar welk antwoord past nu het beste
bij uw situatie ?

We zijn er voor advies als u overweegt een pup aan te schaffen en geven antwoord op al uw puppyvragen maar we kunnen u ook helpen met uw vragen wanneer u overweegt een iets oudere hond of bv een buitenlandse hond op te nemen in uw gezin.

Heeft u al een hond, dan loopt u misschien met vragen over zijn gedrag, hoe u dit zou kunnen verbeteren of ombuigen. Misschien vraagt u zich af of training in groepsverband op de hondenschool de juiste plek is om hieraan te werken of dat dit misschien voor u of uw hond ( nog)  niet het beste is. Misschien vraagt u zich af welke soort activiteit of training het beste bij uw hond past.

 

We komen bij u thuis waar we in alle rust in een gemiddeld anderhalf uur durend gesprek al uw vragen beantwoorden. We leggen de diverse trainingsmogelijkheden uit en vaak kunnen we aan het eind van het gesprek al de eerste handvatten aanreiken waarmee u aan de slag kunt met uw hond. U krijgt vervolgens een samenvatting van dit gesprek in de mail met een eventueel voorstel tot verdere begeleiding indien u heeft aangegeven graag meer persoonlijke ondersteuning te krijgen.

Een goed adviesgesprek kan vaak teleurstellingen en frustratie voorkomen.